Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A terroristák a Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak!
  2016-12-21 16:23:33, szerda
 
  A terroristák a Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak!

Közzétéve 2016-12-21 | Szerző: Admin

Nincs Magyarországon terror, de legalább a TEK félelmet kelt

,,Berlini merénylet - a TEK a Széna téren" címmel legalább öt fotót közölt az állami propaganda (MTI) arról, ahogy a símaszkos-géppisztolyos kommandósok fagyoskodnak a karácsonyi vásároknál. Ugyanez van a pályaudvarokon és fontosabb közlekedési csomópontokban.


Nekünk nem terroristáink vannak (lásd pl. a vs.hu statisztikáit), nekünk TEK van, ha félelem kell. (Magyarországon többen halnak autóbalesetben, mint terrorcselekményben.)

terro

Ilyen alapon minden metrómegállóhoz eleve oda lehetne állítani a csapat tűzoltót, hogy marcona arccal, slaggal a kezükben várják, mikor gyullad ki valami.
Hisz a ménkű bárhová beüthet, nemde? Egy metrótűz esélye, ha megnézzük a statisztikákat, lehet, ezerszer nagyobb, mint egy terrorcselekményé. (Még Berlinben is!)

Az elmúlt 300 évben radikális iszlámhoz köthető terrortámadások száma Magyarországon: 0 azaz nulla. (Néhány harapdálós esetet, meg muszlim terroristákat támogató hazai eset! B-R)

2015 óta kerítés van, naponta halljuk, hogy bevált a kerítés és a szigorú határőrizet, Magyarországra illegálisan érkező menekült (“migráncs") nincs.

Ennek ellenére mégis TEK BTR-80-asok vannak Budapest több pontján felállítva, fekete maszkos terrorelhárító egységek járőröznek tűzkész állapotban tartott MP-5-ösökkel.

Tegnap megírtuk, hogyan tapsikol örömében a Fidesz és az általa irányított állami propaganda minden terrortámadásnál - hiszen minél nagyobb a félelem, annál jobban lehet a nemzet és az ország megvédőjét eljátszani. Ennek a propaganda-hadjáratnak az egyik része a TEK kivezénylése Budapesten a főbb közlekedési csomópontokba.

A cél kettős:

1. félelemkeltés

2. szavazatszerzés

Aki idáig a karácsonyi bevásárlással és a karácsonyi hangulat megtalálásával volt elfoglalva, az most rákereshet a hírportálokon, hogy mi is történt, miért vannak ezek a kidolgozott testű gépkarabélyos férfiak a fagyban. Innentől kettőre zárja a kaput is. Nehogy mán a terroristák özv. Harmatosnét és kövér pincsijét, Pufikát felrobbantsák a félemeleten.



Hiszen tudjuk jól, hogy ezek bárhol robbanthatnak, megmondta a Bakondi úr is. (Akinek nemkevésbé az a szerepe ebben az egészben, hogy félelmet és bizonytalanságot keltsen.) A tévében volt, biztos igaz, hiszen a hírolvasó snájdig fiatalember mondta! Pontosan, mint a középkorban az egyház: csak a papok tudtak megvédeni az ördögtől. Most is csak a Fidesz tud megvédeni a terroristáktól.

Orbán drága pénzen fizetett magánhadseregéről ugyanis már többször megírták (mi is), hogy nem jó másra, csak ajtót berugdosni - meg jól használhatók kampányeszköznek. A hatékony fellépés a terroristák ellen a felderítés és az információszerzés - pont ebben nem jeleskedik a TEK. Amiben jeleskedik: szirénázva látványosan végigvonulni a városon, felhúzott gépfegyverrel feszíteni a vásárban, hogy még jobban felhívják a figyelmet arra: senki sincs biztonságban.

Az is tudjon róla, aki nem olvas híreket, hogy a terroristák már a spájzban vannak.

Féljen csak mindenki!

A hiszterizált tömeg ugyanis remekül befolyásolható és azonnal az erős kezű, biztonságot adó vezetőt választja.

A TEK-nek tehát semmi köze a terrorcselekményekhez.

Ha TEK-es géppisztolyos, símaszkos nindzsakommandóst látunk, mindig az eszünkbe juthat: ő csak egy kampányeszköz, nem igazi védelem. Az igazi védelem a titkosszolgálat (lenne, ha végezné a munkáját).
(b1)

Bal-Rad komm: Az írással akár egyet is érthetnénk! A TEK-kel kapcsolatos részével mindenképpen. Meg úgy a többivel is...!-csak mégis “savanyú ez a szőlő"! Nagyon “liberálisos."

Hogy Döbrögiék szándéka mingréáncsügyben mi?-azt nagyon jól tudjuk. SODRÓDÁS A NÉPAKARATTAL!-az élére evickélve a sodrásnak, édes semmittevéssel, a megfeszített munka látszatát keltve! A pávatánc részeként, a parasztvakítás egyik fő attrakciójaként. Erre IS kiépítette döbrögista horda a folyamatosan mozgásban lévő kampánystábot, miközben ezerszám IMPORTÁL(hat)JA A VAGYONOS terroristákat. (Lásd: az iraki, Moszulhoz közeli Ragály-kötvényárusítás!)

“...a terroristák már a spájzban vannak..."

-Pedig nem! A Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában vannak! Csak most éppen szabira mentek!



http://www.balrad.com/2016/12/21/a-terroristak-a-duna-parti-nagy-cirkuszpalotaban -vannak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: cirkuszpalotaban, terrortámadásnál, kampányeszköznek, cirkuszpalotában, mingréáncsügyben, bizonytalanságot, metrómegállóhoz, szavazatszerzés, attrakciójaként, kötvényárusítás, terrortámadások, titkosszolgálat, terroristáktól, parasztvakítás, magyarországon, autóbalesetben, semmittevéssel, csomópontokban, megtalálásával, befolyásolható, terrorelhárító, magyarországra, statisztikákat, pályaudvarokon, terroristáink, statisztikáit, bevásárlással, gépfegyverrel, kampánystábot, terroristákat, csomópontokba, félelemkeltés, hírportálokon, felrobbantsák, gépkarabélyos, robbanthatnak, állami propaganda, karácsonyi vásároknál, csapat tűzoltót, kezükben várják, ménkű bárhová, metrótűz esélye, szigorú határőrizet, általa irányított, ország megvédőjét, egyik része, főbb közlekedési, karácsonyi bevásárlással, karácsonyi hangulat, most rákereshet, kidolgozott testű, tévében volt, Duna-parti Nagy Cirkuszpalotában, Nincs Magyarországon, Hogy Döbrögiék, SODRÓDÁS NÉPAKARATTAL, Erre IS,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png virág  Alázat  Png fotel  Ne kapaszkodj magasabbra,  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Annuska bar...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Erdőn  Png virág  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Egy bizonyos határt  Alvó cicák  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Idő  Paul David Tripp Április 20  Csak a fogyatkozás látható  Albert Einstein gondolata  Egy bizonyos határt  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nevem  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Garai Gábor - Takarítás  Kellemes délutánt kívánok  Fekete-erdő desszert  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Az igazi szeretetért rendszeri...  Kerüld el az evangélium örömén...  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  A jó emberek mindig szépek mar...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Erdőn  Png virág  Png rózsa csokor  Akarat  Egy bizonyos határt  Csak a fogyatkozás látható  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Csak a fogyatkozás látható  A sors  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Jónás Tamás – Végtelen b...  Jó éjszakát  Png rózsa csokor  Garai Gábor - Takarítás  Éretlen vers  Nagyi telefonál  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Kellemes délutánt kívánok  Szabolcska Mihály – Ákác... 
Bejegyzés Címkék
állami propaganda, karácsonyi vásároknál, csapat tűzoltót, kezükben várják, ménkű bárhová, metrótűz esélye, szigorú határőrizet, általa irányított, ország megvédőjét, egyik része, főbb közlekedési, karácsonyi bevásárlással, karácsonyi hangulat, most rákereshet, kidolgozott testű, tévében volt, hírolvasó snájdig, papok tudtak, hatékony fellépés, terroristák ellen, információszerzés &#8211, figyelmet arra, spájzban vannak, hiszterizált tömeg, erős kezű, eszünkbe juthat, igazi védelem, írással akár, többivel is&#8230, megfeszített munka, pávatánc részeként, parasztvakítás egyik, folyamatosan mozgásban, spájzban vannak&#8230, cirkuszpalotaban, terrortámadásnál, kampányeszköznek, cirkuszpalotában, mingréáncsügyben, bizonytalanságot, metrómegállóhoz, szavazatszerzés, attrakciójaként, kötvényárusítás, terrortámadások, titkosszolgálat, terroristáktól, parasztvakítás, magyarországon, autóbalesetben, semmittevéssel, csomópontokban, megtalálásával, befolyásolható, terrorelhárító, magyarországra, statisztikákat, pályaudvarokon, terroristáink, statisztikáit, bevásárlással, gépfegyverrel, kampánystábot, terroristákat, csomópontokba, félelemkeltés, hírportálokon, felrobbantsák, gépkarabélyos, robbanthatnak, géppisztolyos, kampányeszköz, használhatók, kivezénylése, biztonságban, végigvonulni, folyamatosan, megfeszített, hiszterizált, fagyoskodnak, népakarattal, mindenképpen, liberálisos, terroristak, határőrizet, terroristák, fiatalember, illegálisan, hadjáratnak, kidolgozott, biztonságot, középkorban, harmatosnét, kommandósok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.